Thuis

Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd. Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  Hydraulische Verbinding, Verbindingsuitrusting, de Delenfabrikant van Bouwmachines & Leverancier

  De Bouwmachines Co.Ltd van Guangzhouwason establishd in 2008. Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in hoogte - van de kwaliteitsgraafwerktuig en breker Hydraulische Verbindingen, de delen van de bouwmachines van Verbindingsuitrustingen voor diverse graafwerktuigen, bulldozers, wheelloader forklifts, brekers en andere bouwmachines vele jaren geweest. Door onze constante inspanningen en ononderbroken exploratie, hebben wij rijke ervaring in de productie van de toebehoren van bouwmachines geaccumuleerd. Ernaar strevend om onze win-win situatie, onze eigen wason en MFP te bereiken worden merkproducten uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Afrika, Zuid-Amerika en andere meer dan 30 landen en gebieden.

  Ons merk omvat Hydraulische verbindingenreeks, de reeks van de Verbindingsuitrusting, Motoronderdelenreeks, elektronische reeks, etc. onder de reeks van het vervoerdeel. Voorts zijn wij bezig geweest met duizenden delen van bouwmachines naast bovengenoemde delen. De goede bedrijfsreputatie van WASON heeft vele bekende binnenlandse en overzee bedrijven van bouwmachines aangetrokken. Wij hebben opstelling vele distributiepunten. Wij hebben kwaliteit en hoeveelheidssamenwerking op lange termijn met grootwinkelbedrijven in Guangzhou, Yunnan, Fujian en andere grote steden in China, en hebben honderden directe klanten en detailhandelaars.

  Wij zijn strikt in elk deel van productie, van het kopen van materialen aan elk productieproces, die tot onze productenpas maken internationale testnormen, winst veel vertrouwen en vertrouwen van klanten, snelle ontwikkeling in de marktconcurrentie verkrijgt en nu de grootste lokale fabrikant van de toebehoren van bouwmachines wordt. Nochtans, zullen wij niet met deze verwezenlijkingen tevreden zijn. Wij hopen om met meer internationale klanten voor de verdere ontwikkeling op basis van wederzijds voordeel samen te werken.

  Onze gemeenschappelijke doelstelling streeft voor opmerkelijke kwaliteit ernaar om hoogte te bouwen - kwaliteitsmerk! Hereon, vele dank aan klanten voor vertrouwen en steun!

  Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Guangzhou Wason Construction Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Christine Yang

Tel.: 86 13242848413

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)